Diteve te fundit Kosova ka pasur reshje te pa ndalshme dhe shumicen e vendit e ka perfshir uji.

Dega e Partis Demokratike te Kosoves ne prishtin kan realizuar nje video si lloj kritike per kryetarin e prishtine Shpend Ahmetin pasi i fundit nuk ka arritur ta kontrolloj gjendjen e krijuar pas reshjeve te medha te shiut.

Sponzoret

PDK-ja ka falenderuar Shpend Ahmetin per transportin e ri me anije te krijuar ne kryeqytetin e Kosove.

“E falënderojmë Shpend Ahmetin për transportin më të ri publik në kryeqytet. Tashmë mund të bëni rafting në kanionin e Emshirit në Prishtinë dhe atë falas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here