Si qdo vit edhe kete vit mërgimtarët kanë filluar të vinë në Kosovë për të kaluar pushimet pranë familjarëve.

Per shkaqe te ekonomis se dobet ,munges te vendeve te punes ,nje numer i madh i te rinjeve kosvoar jan duke u larguar nga Kosova shkruan Gazeta

Sponzoret

Për këta të rijnë që po largohen, një mërgimtar nga Zvicra ka dhënë një mesazh sapo ka mbërritur në Kosovë, duke I lutur ata që të mos e lëshojnë vendin.

“Desha me ju bë apel këtyre të rinjve sa për bukë me hangër keni në Kosovë nga 20 cent bukën, nuk ki nevojë t’i me shku atje me hanger bukën 6 euro, rrini në shtëpi, done familjen, respektoni më të vjetrit”, thotë mergimtari gjatë një interviste televizive.

Gjithsesi, në një raport thuhet se 20 për qind e popullsisë janë larguar nga vendi që nga shpallja e pavarësisë në vitin 2008.

Megimtari i nderum shtoi se edhe ai vet do kthehet ne Kosove, kam nje pemishte do dal do shes dhe do kthehem nga Zvicra shtoi ai./gazetaballina.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here