Shkurte Fejza eshte nje kengtare shum e njohur dhe mjaft e pelqyer per ndegjuesit e kenges popullore.

Edhe pse për publikun janë të dashura jo vetëm motrat Mustafa por të gjithë “Bilbilat e Mushtishtit” ka dikush që e veçon dhe e preferon më shumë Shkurte Fejzën, kjo për shkak të muzikës e stilit të saj të pazëvendësueshëm. shkruan “Kosovarja”.

Sponzoret

Edhe Shkurte Fejza vjen pren je familje te madhe prej 7 motrav.

Përveç Shkurtes, shumica i njohin vetëm Naxhije Fejzën e cila nuk është emër i panjohur i skenës sonë muzikore, si dhe Dritën e cila ka një talent për shkrim e që njihet si një shkrimtare mjaft e zonja.


Por, Shkurte Fejza ka edhe 4 motra të tjera të cilat publiku nuk ka pasur rast ti njoh secilën prej tyre, me përjashtim të atyre që kanë qenë fytyra publike apo të ekspozuara më shumë në media.

E një fat të mirë dhe të ngjashëm me motrat Mustafa paska edhe Shkurte Fejza./Kosovarja/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here