N’Kosove show eshte njeri nder emisonet shum i shikuar dhe shum i pelqyer per publikun shqiptar i udhhequr nga moderatori i njohur Shpetim Desku.

Kete jave ne emisionin “N’Kosove Show” ishte i ftuar nje biznismen shum i pasur qe udhheqe nje grumbull biznezesh, behet fjal per Naser Imeri.

Sponzoret

Biznismeni ne fjal ka te punsuar rreth 500 puntor dhe eshte shum bamires pasi rreth 300mij euro ne vit i jep per bamirsi.

Por specifika kryesore dhe ajo qe i mori te gjithve vemendjen e ketij biznismeni është se asni veprim nuk e bën pa konsultimin me nënën e tij që është në moshë 80 vjeqe.

Ai thotë se mësë shumti është nëna ajo qe e shtyn te jep ka shumë të holla për bamirsi, për më shum ndiqeni emisonin në Kosovë Show.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here