Sponzoret

Nusja e tij është ndër femrat më të bukura, por a...

A është xheloz ‘Hetemi’. Fisnik Ademi ka treguar se a është xheloz në lidhje me gruan. Fisnik Ademi ishte i ftuar së fundi në një intervistë...

Unë jam Elvana nga Geneva 28 vjeçare, dua të martohem me...

Përshëndetje “Shqipnews”, unë jam Elvana Xh. jetoj ne Geneva dhe jam 28 vjeçare, dhe dëshiroje te ju tregoje se si babai im ma la...

Presidenti Thaçi rehatohet në shtëpinë e re superluksoze që e bleu...

Një shtëpi e ndërtuar në stil amerikan në mes të Çagllavicës do të jetë adresa e re e presidentit Hashim Thaçi. Në tetorin e vitit...